Välj en sida

Massage

Massage för dig i Brottbym Åkersberga, Vallentuna eller Täby med omnejd 

Massage har funnits i olika kulturer sedan flera tusen år tillbaka och omnämns första gången i Nei Ching, världens äldsta medicinska verk 2598 före Kristus. Massagen introducerades i Sverige i början av 1800-talet av gymnastikens fader Per-Henrik Ling som utvecklade massagen vidare.

Det finns olika former av massage som ger olika effekter. Jag utövar bara svensk klassisk massage, vilket är en djupgående massage där de stora muskelgrupperna bearbetas grundligt. Det leder till ökad cirkulation och mjukar då upp musklerna och avlägsnar slaggprodukter som annars kan leda till irritationer. Jag har dock ingen lokal där jag masserar utan jag åker ut till kunden. Min utgångspunkt är Brottby men jag jobbar även i närliggande områden, exempelvis Täby, Vallentuna och Åkersberga.

Vid en helkroppsmassage går jag igenom hela kroppen, för att behandla alla kroppens delar. Skulle du däremot bara vilja behandla någon specifik del av kroppen anpassar jag mig utifrån det. Det kan du handla om exempelvis rygg, axlar eller kanske sätet och ben.

Om man utsätts för mycket skrivbordsarbete tenderar bröstmusklerna att dra sig samman och kan därmed orsaka besvär. En massage av både nacke och bröst kan då underlätta och förebygga besvär från nacke och axlar.

Om du befinner dig i bland annat Åkersberga, Vallentuna, Täby eller Brottby och är intresserad av min massage är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Tillsammans sätter vi samman rätt massage utifrån dina behov.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA